EMail Skriv ut

Händelsekalender

Miljömässa på rastplatsen ut till Uddskatan

När:
sön 15.09 12.00

Information

Mässan och pilgrimsvandringen hålls i kyrkan p.g.a. regn! Samma innehåll och tidtabell gäller: mässa kl. 12, kaffe och smörgås kl. 13, kort vandring i kyrkan – med möjlighet att fundera kring hur vi tar hand om naturen – kl. 13.30. Du är välkommen med på allt eller den del som passar dig bäst!

Miljömässa ute i naturen tillsammans med församlingspastor Maria Repo-Rostedt och kantor Jan Hellberg.
Vi samlas vid den stora sandplanen i börjar av naturstigen ut till Uddskatan. Efter högmässan dricker vi kaffe och ger oss ut på vandring till Tulluddens yttersta spets; Uddskatan. Det blir en vandring för dig som gillar Hangös hav och vindar och under vandringen finns det möjlighet att fundera kring hur vi tar hand om naturen.

Tider:
kl. 12  Högmässa på sandplanen där den egentliga vandringen börjar
kl. 13  Kaffe och smörgås
kl. 13.30-16.30 Pilgrimsvandring längs naturstigen

Du kan komma med på allt eller den del som passar dig bäst! Observera att det är ca en kilometer att gå till sandplanen från parkeringsplatsen. Hela vandringen är 7 km lång.

Vandringen ställs in om det regnar - då firar vi mässa och dricker kaffe i Hangö kyrka.

Du behöver bekväma, vädertåliga kläder, bra skor och det är också bra att ta med en vattenflaska och lite matsäck. Eftersom vi försöker spara naturen har vi inte mässprogrammet i pappersform, ta med en Ipad eller telefon så får du programmet via nätet. Ta gärna också med en egen kaffemugg.

Välkommen med!