Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 eli samana vuonna kuin Hangon kaupunki. Vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako, jolloin Hangon seurakunta jaettiin suomenkieliseen seurakuntaan ja ruotsinkieliseen seurakuntaan.

Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

Hangon suomalaisessa seurakunnassa on avoinna

Diakonian virka 1.1.2020 alkaen

Tehtäviin kuuluu yleinen laaja-alainen diakoniatyö.

Työntekijältä toivotaan laaja-alaista diakonian osaamista, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja. Eduksi on myös kiinnostus mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä kyky ryhmien ohjaamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto. Viran palkkaus on vaativuusryhmässä 502. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6§:n 2 mom. mukainen rikostaustaote. Koeaika 6kk.

Hakemukset virkaan 30.10. klo 12.00 mennessä:

Hangon suomalainen seurakunta/diakonian virka
Puistokatu 7
10900 HANKO
tai

Haastattelut järjestetään 28.11. klo 18.00 alkaen.Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedustelut:
Kirkkoherra Johannes Tikka,
puh. 040-5493701

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon suom. srk:n lapsityö ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa ja Hangon lehti

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit toki olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50