Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

TIEDOTE SEURAKUNNAN TOIMINNASTA
KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA PERUSTUEN HALLITUKSEN JA PIISPOJEN OHJEISTUKSIIN:
(päivitetty 18.3.2020)

Seurakuntien kokoava toiminta ja tapahtumat (kerhot, ryhmät, ruokailut, kuorot, konsertit...) tauolla toistaiseksi.

Jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi verkon välityksellä ja paikalla kirkossa ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Seurakuntalaiset voivat osallistua internetin välityksellä. Pyrimme saamaan pyhien jumalanpalvelukset näkyville reaaliajassa Facebook-sivuillemme. Myös Yle Areenassa on tv- ja radiojumalanpalveluksia.

Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset, hautaukset) toimitetaan poikkeusjärjestelyin.  Seurakuntakoti on toistaiseksi suljettu.

Kirkkoherranvirasto ja diakoniatoimisto ovat suljettuina, mutta palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse normaalisti.
Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät nettisivuilta kohdasta yhteystiedot.

Jumala siunatkoon Hankoa ja Suomea - yhdessä selviämme tästä

Seurakunta haluaa olla auttamassa ja tukemassa hankolaisia koronavirusepidemian aikana. Seurakuntaan voit olla yhteydessä, mikäli tarvitset erilaista käytännönapua (kaupassa käynti, apteekki). Tarjoamme keskusteluapua, sielunhoitoa ja yksityistä ehtoollista tänä kriisiaikana.

Toivomme myös, että kaikki hankolaiset voisivat tarjota toisilleen käytännönapua kriisin keskellä.Voisimmeko kysyä sukulaisiltamme, naapureiltamme tai tuttaviltamme "tarvitsetko apua?" Kenenkään ei pidä jäädä yksin omien ajatustensa ja huoliensa kanssa. Meidät on luotu toisiamme varten.

Ollaan yhteydessä toisiimme!
Siunaten sinua!

Johannes Tikka
puh. 040-5493701

Marko Niemi
vt. diakonityöntekijä
puh. 0401806111

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 eli samana vuonna kuin Hangon kaupunki. Vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako, jolloin Hangon seurakunta jaettiin suomenkieliseen seurakuntaan ja ruotsinkieliseen seurakuntaan.

Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon suom. srk:n lapsityö ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa ja Hangon lehti

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit toki olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50