Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 ja vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako. Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

Lähetyssihteerin palkkiotoimi

Hangon suomalainen seurakunta etsii aktiivista ja oma-aloitteista lähetyssihteeriä. Lähetyssihteerin tehtävä perustuu Jeesuksen antamalla kaste- ja lähetystehtävälle. ”Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni.” (Matt. 28:19). Seurakunta elää ja hengittää lähetyksen ilosanomasta käsin. Työ on viikonloppu- ja iltapainotteista.

Lähetyssihteerin työhön kuuluvat mm.:
- tapahtumien järjestäminen
- lähetysnaisten toimintapiirin pitäminen
- jumalanpalvelukset ja yhteydenpito lähetteihin ja lähetysjärjestöihin

Työn palkkaus on 200 euroa kk. (11kk vuodessa).

Työpaikkahaastattelut järjestetään 13.12. seurakuntakodilla, os. Puistokatu 7, Hanko.
Työt alkavat 6.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työhakemukset 30.11. klo 15.00 mennessä
os. Puistokatu 7,10900 Hanko tai

Lisätiedot: kirkkoherra Johannes Tikka

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon suom. srk:n lapsityö ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa ja Hangon lehti

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit toki olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50