Sähköpostiosoite Tulosta

Milloin:
to 22.08 08.30 - 17.30

Kuvaus

Tiedätkö miltä näyttää Tammisaaren kirkko sisältäpäin? Entä Pyhän Katariinan kirkko Karjaalla? Syötäisiinkä yhdessä Vivamon rauhassa? Bussimatkalla Pertteliin saisi tunnin päivälevon... Kotimatkalla kahvit Lehmirannan kauniissa maisemissa.Mukana kirkkoherra Johannes Tikka ja diakoniatyöntekijä.

Ruoka. kahvi+pulla ja matka = 20€/henkilö.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 2.8. puh. 040-5199 664. Paikkoja rajoitetusti. Peruutus viimeistään kolme päivää ennen lähtöä. Huomioithan, että käytössämme ei ole inva linja-autoa, vaan tavallinen, jossa on portaat noustavana.

Ilmoita
1) mistä tulet bussin kyytiin (Lähtö klo 8:30 Frimanin talleilta ja kierrämme Kappelisatamantie-Hangonkyläntie-Esplanaadi-sillan yli-Bulevardi-Puistokatu reitin. Myös 25:n varrelta voi tulla kyytiin.)
2) onko sinulla ruokarajoitteita.