Virkatodistus ja sukututkimus PDF Tulosta Sähköposti

Puhelimitse
puh. 040-5199 664
Paikan päällä kirkkoherranvirastolta Puistokatu 7, Hanko

Tilauksen tekoon tarvitsemme ainakin seuraavat tiedot henkilöstä, josta virkatodistus tehdään:
• Etunimet
• Sukunimi (myös entiset sukunimet)
• Henkilötunnus/syntymäaika
• Milloin ja mistä hän on muuttanut Hangon seurakuntaan JA/TAI
  milloin ja minne hän on muuttanut Hangon seurakunnasta

Sekä

--------------------------------------------------------------

Virkatodistusmaksut 1.5.2017 alkaen. Päätös on julkaistu Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 9/2017.

9 euroa maksavat todistukset laaditaan manuaalisesti ja niiden tietosisältö pohjautuu Kirjuri-jäsentietojärjestelmään (ns. elää-todistus on maksuton) ja/tai perhelehtiin.

30 euroa maksavat todistukset laaditaan manuaalisesti ja niiden tietosisältö pohjautuu kirjamuotoisiin kirkonkirjoihin.Jos haetaan kuitenkin vain yksi tapahtumatieto, esimerkiksi avioliittotieto, maksu on 9 euroa.

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.

Toimitusmaksu 5,50 euroa peritään maksullisen todistuksen lähettämisestä.

Viimeksi päivitetty 05.06.2018 10:53