Virkatodistus ja sukututkimus PDF Tulosta Sähköposti

Tilaukset:

Puhelimitse
puh. 040-5199 664 (ma-pe klo 9-12)
Paikan päällä kirkkoherranvirastolta Puistokatu 7, Hanko

Tilauksen tekoon tarvitsemme ainakin seuraavat tiedot henkilöstä, josta virkatodistus tehdään:
• Etunimet
• Sukunimi (myös entiset sukunimet)
• Henkilötunnus/syntymäaika
• Milloin ja mistä hän on muuttanut Hangon seurakuntaan JA/TAI
  milloin ja minne hän on muuttanut Hangon seurakunnasta

Sekä
• Tilaajan yhteystiedot ja todistuksen toimitusosoitteen (sekä laskutusosoitteen jos eri kuin toimitusosoite)

Virkatodistusmaksut 1.1.2020 alkaen. Päätös on kokonaisuudessaan julkaistu Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 19/2019.

9 euroa maksavat todistukset
- manuaalisesti laaditut, joiden tietosisältö pohjautuu perhelehtiin
- kirjamuotoisista kirkonkirjoista perustietojen lisäksi vain yksi tapahtumatieto (esim. avioliitto- tai muuttotieto)
- aiemmin laaditun todistuksen kopio ja ns. elää-todistus

30 euroa maksavat todistukset
- manuaalisesti laaditut, joiden tietosisältö pohjautuu kirjamuotoisiin kirkonkirjoihin (yksi tapahtumatieto kts. 9 euroa).

45 euroa (tai enemmän) maksavat todistukset
- Sukututkimusta ja tieteellistä tutkimusta varten laaditut todistukset. Jos työtä aiheutuu enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 20 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.
- Kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä KirDi-toiminnallisuudella laaditusta todistuksesta päähenkilön osalta. Päähenkilöön liittyvästä todistuksesta 9 euroa (elossa olevat lapset merkitään kuitenkin vanhempien todistukseen).

5,50 euroa toimitusmaksu peritään toimitustavasta riippumatta ja se sisältää myös laskutuksen.

Viimeksi päivitetty 31.12.2019 13:58